Jäsen- ja valmennusmaksut

Raision Voimamiesten jäsenmaksut ja ryhmien valmennusmaksut maksetaan joko Suomisportin mobiilisovelluksessa tai selaimen kautta Suomisportin verkkosivuilla. Enää ei siis lähetetä erillisiä laskuja sähköpostitse. Ilmainen Suomisport -sovellus on ladattavissa Google Play:stä tai App Store: sta.  

HUOM! Jotta huomaat kaikki viestit maksut, niin laita täppä "salli ilmoitukset" puhelimen asetuksista päälle. 


Jäsenmaksu: 

-15 € / kalenterivuosi / painija 

Valmennukseen osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksamista.

 Jäsenmaksun suuruus on 15 € / kalenterivuosi. Jäsenmaksusta ei saa sisaralennusta. Jäsenmaksu peritään vuosittain sekä liittymisen yhteydessä.  Jäsenmaksun maksavien harrastajien vanhemmat ovat myös seuran jäseniä. 

Seuran jäsenyys on voimassa niin kauan, kunnes jäsen ilmoittaa kirjallisesti eroavansa. Jäsenyydestä lähtee automaattisesti jäsenmaksu seuran jäsenille vuoden alussa, ellei jäsen ole ilmoittanut eroavansa seurasta.

Jäsenyys oikeuttaa toimimaan mukana seuran päätöksenteossa. Huoltaja voi toimia alaikäisen jäsenen edustajana ja 15-vuotta täyttänyt henkilö voi käyttää itse äänioikeuttaan. Seura tukee jäsenien osallistumista kilpailutoimintaan.

Jäseneksi liittyminen edellyttää sääntöjen hyväksymistä ja niiden noudattamista.


Ryhmien valmennusmaksut kevät/syksy:

- nallepaini 70 € 
- nassikkapaini  tai painikoulu 1 krt vko 67 €  
- painikoulu 2 krt vko 100 €  
- kuntopaini 70 € 
Sisaruksen alennettu valmennusmaksu on – 50 % kaikista ryhmissä. 


Lisenssit ja vakuutukset: 

Jäsenmaksu ja valmennusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Harrastajalla tulee kuitenkin olla itse hankittu painiurheilun kattava tapaturmavakuutus. Lisäksi painiliiton ohjeistuksen mukaan, on harrastajalla oltava H- lisenssi, jos hän osallistuu kisoihin (mm. kämppäpainit), joissa on osanottajia useammasta seurasta. Seuran  sisällä järjestettävissä kisoissa lisenssiä ei tarvitse olla. H-lisenssi kelpaa aloittelijoiden sarjoissa, jos  Painiliiton tapahtumakalenterissa olevassa kilpailukutsussa on siitä maininta. Jos mainintaa ei ole, pitää olla  kilpalisenssi. 


Lisenssin hankintaan löytyy ohjeet Suomen painiliiton nettisivuilta https://www.painiliitto.fi/suomen- 
painiliiton-lisenssijarjestelma/.


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Jäseneksi liittyminen edellyttää seuran sääntöjen noudattamista. Sääntöihin voit tutustua allaolevasta linkistä.