Jäsen- ja valmennusmaksut

Raision Voimamiesten jäsenmaksut ja ryhmien valmennusmaksut maksetaan joko Suomisportin mobiilisovelluksessa tai selaimen kautta Suomisportin verkkosivuilla. Enää ei siis lähetetä erillisiä laskuja sähköpostitse. Ilmainen Suomisport -sovellus on ladattavissa Google Play:stä tai App Store: sta


Jäsenmaksu: 

-15 € / kalenterivuosi / painija 

 Jäsenmaksun suuruus on 15 € / kalenterivuosi, ja se peritään vuoden alussa.  Jäsenmaksun maksavien harrastajien vanhemmat ovat myös seuran jäseniä. Valmennukseen osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksamista.


Ryhmien valmennusmaksut kevät/syksy:

- nallepaini 60 € 
- nassikkapaini  tai painikoulu 1 krt vko 60 €  
- painikoulu 2 krt vko 90 €  
- kuntopaini 60 € 
Sisaruksen alennettu valmennusmaksu on – 50 % kaikista ryhmissä. 


Lisenssit ja vakuutukset: 

Jäsenmaksu ja valmennusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Harrastajalla tulee kuitenkin olla  painiurheilun kattava tapaturmavakuutus. Lisäksi painiliiton ohjeistuksen mukaan, on harrastajalla oltava H- lisenssi, jos hän osallistuu kisoihin (mm. kämppäpainit), joissa on osanottajia useammasta seurasta. Seuran  sisällä järjestettävissä kisoissa lisenssiä ei tarvitse olla. H-lisenssi kelpaa aloittelijoiden sarjoissa, jos  Painiliiton tapahtumakalenterissa olevassa kilpailukutsussa on siitä maininta. Jos mainintaa ei ole, pitää olla  kilpalisenssi. 


Lisenssin hankintaan löytyy ohjeet Suomen painiliiton nettisivuilta https://www.painiliitto.fi/suomen- 
painiliiton-lisenssijarjestelma/.