Ilmoittautuminen

Syyskautena 2022  siirrymme käyttämään Suomisport-palvelua. Suomisport on Olympiakomitean tuottama koko urheiluyhteisön, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu.

1. Ilmoittautuaksesi mukaan toimintaan, tarvitset Suomisport-tilin. Ilmoittaaksesi lapsesi, luo ensin tili itsellesi ja vasta sen jälkeen huollettavallesi.  Tilit voidaan luoda myös ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohje Sporttitilin luomiseen

2. Sporttitilin luomisen  jälkeen liity seuran jäseneksi tästä.   Lapsen kohdalla huoltaja liittää hänet seuran jäseneksi ja toimii tämän edustajana mm. syys- ja kevätkokouksissa.

Ohje jäseneksi liittymiseen

3. Lopuksi ilmoita itsesi, tai huollettavasi oikeaan painiryhmään. Ilmoittautumislinkit löytyvät alta.

Nallepaini⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ilmoittautuminen alkaa 29.8

Alkavien ryhmä

Jatkavien ryhmä

Kuntopaini

Suomisportista on käytössä ilmainen mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa ​Google Play:stä sekä App Store: sta.

Mikäli sinulla on ongelmia Suomisport-tilin tai palveluun kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä Suomisportin asiakastukeen. Harrastamiseen ja painiryhmiin liityvissä asioissa voit laittaa viestiä raisionvoimamiehet@gmail.com.