Vanhempien ja lasten yhteinen peuhupaini

TERVETULOA PEUHUPAINIIN!

Peuhupaini torstaisin klo 17.15 –18.00, yksi peuhuhetki kestää n. 45 min, jonka jälkeen voi vielä itsenäisesti viettää aikaa matolla, kunnes kuntopainijat aloittavat kuudelta.

Peuhupainiin ovat tervetulleita kaikki kokoon ja tasoon katsomatta, yksi lapsi per osallistuva aikuinen on järkevintä (toki vanhemmat itse päättävät riittääkö huomio kahdelle lapselle, eikä maailma kaadu jos joskus on sisarus mukana) lapsen ikä n. 2-5v.

Varusteiksi riittävät tavalliset liikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät tai tossut jalkaan. Hinta 60 euroa/kausi.

Raision voimamiesten peuhupaini on suoraa jatkoa vuoden pyörineelle temppujumpalle, joka rahoitettiin opetus- ja kulttuuriministeriön apurahalla. Se on vanhemman ja lapsen yhteinen ohjattu puuhahetki, jossa on piirteitä niin liikuntaleikkikoulusta kuin nallepainistakin. Peuhupainin tavoitteena on paitsi lapsen motoristen ja sosiaalisten taitojen kehittäminen, myös aikuisten liikkuvuuden ja kestävyyden parantaminen. Lopulta peuhupainissa kuitenkin tärkeintä on se, että kaikilla on hauskaa, ja vanhemmat ja lapset yhdessä voivat löytää liikkumisen ilon. Peuhupaini on myös ensimmäinen kosketus painiin urheilulajina, ja lapsen onkin halutessaan helppoa myöhemmin siirtyä nassikkaryhmään treenailemaan tutussa paikassa tutun ohjaajan kanssa.

Ryhmän ohjaajana Piia Tirronen